Visualització de contingut web

El Museu viatja

El Museu de Belles Arts de València rep nombroses peticions de préstec d'obres per a exposicions temporals. Amb la participació de les nostres obres en exposicions en tot el món donem a conéixer el patrimoni valencià i el fem més accessible, a més d'enriquir el coneixement de la col·lecció permanent del Museu.

« Ves enrere

Rembrandt-Velázquez: Dutch and Spanish Masters

Rembrandt-Velázquez: Dutch and Spanish Masters

11.10.2019 a 19.01.2020
Rijksmuseum, Amsterdam (Països Baixos)

El segle XVII pot considerar-se com l'Edat d'Or tant dels Països Baixos com d'Espanya; un període de tremends assoliments artístics que va suposar l'aparició de dos dels més grans pintors de la història: Rembrandt i Velázquez, destacats artistes de les seues respectives terres. L'exposició Rembrandt-Velázquez: Dutch and Spanish Masters presenta una destacada selecció de pintures de mestres holandesos i espanyols del segle XVII, incloent per primera vegada algunes de les més grans obres de Rembrandt van Rijn, Diego Velázquez, Frans Hals, Bartolomé Murillo, Johannes Vermeer i Francisco Zurbarán, entre altres figures destacades, i explora, per primera vegada, els estimulants i sovint sorprenents diàlegs que inevitablement sorgeixen entre les pintures de tots dos països.

El Museu de Belles Arts de València ha cedit en préstec l'Autoretrat de Diego Velázquez (Inv. 572), procedent de la col·lecció de la Reial Acadèmia de Belles arts de Sant Carles.