Visualització de contingut web

El Museu viatja

El Museu de Belles Arts de València rep nombroses peticions de préstec d'obres per a exposicions temporals. Amb la participació de les nostres obres en exposicions en tot el món donem a conéixer el patrimoni valencià i el fem més accessible, a més d'enriquir el coneixement de la col·lecció permanent del Museu.

« Ves enrere

Alonso Berruguete: First Sculptor of Renaissance Spain

Alonso Berruguete: First Sculptor of Renaissance Spain

13.10.2019 a 17.02.2020
National Gallery of Art, Washington (Estats Units)

Alonso Berruguete: First Sculptor of Renaissance Spain (Alonso Berruguete: Primer Escultor de l'Espanya Renaixentista) és la primera gran exposició que se celebra fora d'Espanya per a celebrar l'art expressiu del més important escultor actiu a la Península Ibèrica durant la primera meitat del segle XVI, Alonso Berruguete. L'exposició presenta una cuidada selecció de més de 40 obres de tota la seua carrera, incloent una de les primeres pintures que va realitzar durant la seua estada a Itàlia, on es va formar. Les seues habilitats com a dibuixant també se celebren amb el major grup de dibuixos seus mai reunits. El focus principal són les seues escultures policromades en fusta, que generalment procedeixen de grans retaules.

El Museu de Belles Arts de València ha col·laborat amb el préstec d'un dibuix del Profeta Daniel (Inv. 2453), realitzat a sanguina per l'escultor palentí cap a 1512-1517, el qual reprodueix la corresponent figura de Miquel Àngel per a la Capella Sixtina.