Comunicació

« Ves enrere

Programació cultural 2021

Programació cultural 2021

Programació cultural 2021

València (01.04.2021). El Museu de Belles Arts de València presenta el programa cultural del segon trimestre de l'any que omplirà de nou les vesprades del Museu amb cinema, conferències, música, dansa i teatre. Els matins dels diumenges es reserven per als espectacles infantils.
 
Els dimarts de cinema estan dedicats al ‘Queer Horror', un encreuament entre el Queer i el gènere cinematogràfic de l'Horror que mostra comportaments i problemàtiques homosexuals de manera metafòrica, amb títols tan primitius d'aquest gènere com La filla de Dràcula de 1936 fins a La piel que habito de 2011.
 
Els dimecres s'ocuparan amb música de diferents estils (flamenc, clàssica, pop), amb dansa i s'introdueix el teatre amb representacions de format breu de les companyies Vudú Teatre i Nelo Sebastián.
 
Entre els conferenciants del dijous, les sessions s'iniciaran amb Tomás Llorens, ex-director de l'IVAM, del Museu Nacional Centre d'Art Reina Sofia i conservador-cap del Museu Thyssen-Bornemisza de 1991 a 2005, i comptarà amb destacats noms com els d'Amadeo Serra (Universitat de València), Fernando Checa (Universitat Complutense de Madrid), Mª Dolores Jiménez-Blanco (Ministeri de Cultura), Pilar Benito (Patrimoni Nacional), o Miguel Zugaza (Museu de Belles Arts de Bilbao).
 
El curs de formació organitzat per l'Associació d'Amics del Museu aquest trimestre estarà dedicat al Modernisme, i en els matins dels diumenges repetirà Titelles ‘La Matallina' per la seua gran acceptació pel públic infantil.
 
El cicle de cinema comença a les 17.00 hores, les activitats d'arts escèniques i les conferències acadèmiques a les 18.00 hores, el curs de formació serà els divendres a les 11 hores i els diumenges infantils també a les 11 hores.

Accés lliure fins a completar l'aforament. La inscripció prèvia estarà oberta des de les 10 h. del dia anterior a cada activitat, cridant al telèfon 96 387 03 00 (màxim 2 localitats per persona).

Es prega:
  • Mantindre la distància de seguretat en l'accés i eixida
  • Acudir amb la suficient antelació per a garantir un trànsit ordenat
  • Cedir l'accés preferent a públic discapacitat i amb necessitats especials
  • Ocupar la butaca assignada en l'entrada per mantenir la distància de seguretat entre els assistents
  • Una vegada iniciada l'activitat, si abandoneu la sala no podreu tornar a entrar-hi
Es recorda:
  • És obligatori l'ús de màscara (sense vàlvula) en tot el recinte del Museu 

 

IMPORTANT: Depenent de la situació epidemiològica i de les normes que establisquen les autoritats sanitàries per la COVID-19, aquesta programació pot patir canvis i/o modificacions.