Cinema

« Ves enrere

Programació cultural 2022

Programació cultural 2022

Programació cultural 2022

València (21.01.2022). Un cicle de 'Cinema negre', música, dansa, la pintura del Quattrocentro a Europa i l'art espanyol del segle XIX són les activitats culturals per al primer trimestre de l'any en el Museu de Belles Arts de València.
 
Els dimarts de Cinema s'han reservat per a llargmetratges com a 'M, el vampiro de Düsseldorf' de Fritz Lang, 'Al despertar el día' de Marcel Carné i 'Ascensor para el cadalso' de Louis Malle, entre altres títols programats que exemplifiquen aquest gènere cinematogràfic al voltant de fets delictius amb un fort contingut expressiu.
 
En els dimecres d'Arts Escèniques es combinarà la dansa espanyola amb l'actuació d'Irene de la Rosa, els sons barrocs amb Música Trobada i la veu expressiva de la soprano Claire Adams.
 
També els dimecres es destinen a conferències com la de 'Evocacions i recreacions artístiques de les Set Meravelles en l'Edat Moderna' de la professora de la Universitat Jaume I de Castelló, Inmaculada Rodríguez Moya; la que impartirà sobre divulgació artística l'historiador de l'art Miguel Ángel Cajigal, conegut en xarxes socials sota el pseudònim de 'El Barroquista', o la que el propi director del Museu, Pablo González Tornel, impartirà sobre l'exposició 'Creure a través dels ulls', que actualment roman oberta al públic i que mostra la seducció visual del Barroc.
 
Com és habitual, el cicle de cinema comença a les 17:00 hores, i les activitats d'arts escèniques i les conferències acadèmiques a les 18:00 hores.
 
En col·laboració amb l'Associació d'Amics del Museu de Belles arts de València es desenvoluparan dos cursos als quals caldrà inscriure's telefonant al 96 387 03 33. Són els següents: 'La pintura del Quattrocentro a Europa' (els dijous, a les 18:00 hores) i 'Història i art a l'Espanya del segle XIX' (els divendres, a les 11:00 hores).

Accés lliure fins a completar l'aforament. La inscripció prèvia estarà oberta des de les 10 h. del dia anterior a cada activitat, cridant al telèfon 96 387 03 00 (màxim 2 localitats per persona).

Es prega:
  • Mantindre la distància de seguretat en l'accés i eixida
  • Acudir amb la suficient antelació per a garantir un trànsit ordenat
  • Cedir l'accés preferent a públic discapacitat i amb necessitats especials
  • Ocupar la butaca assignada en l'entrada per mantenir la distància de seguretat entre els assistents
  • Una vegada iniciada l'activitat, si abandoneu la sala no podreu tornar a entrar-hi
Es recorda:
  • És obligatori l'ús de màscara (sense vàlvula) en tot el recinte del Museu 

 

IMPORTANT: Depenent de la situació epidemiològica i de les normes que establisquen les autoritats sanitàries per la COVID-19, aquesta programació pot patir canvis i/o modificacions.