Visualització de contingut web

Amics del Museu

Amics del Museu

L'ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL MUSEU DE BELLES ARTS DE VALÈNCIA és una associació cultural privada, sense ànim de lucre, que reunix particulars, institucions i empreses amb el propòsit de col·laborar en l'activitat diària del Museu, contribuint a la seua difusió i reconeixement.

Així, entre les activitats de l'Associació d'Amics del Museu es troben l'increment de fons, el foment de projectes d'investigació, l'organització d'activitats culturals i la projecció internacional del Museu de Belles Arts de València.

Formar part de l'Associació permet accedir a una sèrie d'avantatges vinculats amb el Museu i amb altres entitats culturals espanyoles amb les que col·labora, però al mateix temps la teua aportació pot ser de gran ajuda perquè el Museu de Belles Arts de València siga una institució més oberta i participativa, i sobretot més integrada dins de l'entorn social de tots els valencians.

AVANTATGES DELS SOCIS

  • Informació puntual de totes les activitats del Museu i de l'Associació.
  • Invitació a inauguracions de les exposicions del Museu.
  • Visites exclusives prèvies a la inauguració d'exposicions temporals.
  • Inscripció preferent en qualsevol activitat organitzada pel Museu.
  • Participació en les activitats culturals de l'Associació i de les Federacions a què pertanga el Museu i les que es realitzen en col·laboració amb altres museus.

MÉS INFORMACIÓ

ASSOCIACIÓ D'AMICS DEL MUSEU DE BELLES ARTS DE VALÈNCIA
C/. Sant Pius V, 9 • 46010 VALÈNCIA (Espanya)
ambas.es

Telèfon: 96 387 03 33 (horari d'atenció: dimarts, de 10:00 a 13:00 h.)
Correu electrònic: info@ambas.es